Zaalverhuur Dorpskerk en Geinlicht

Uw concert, presentatie, vergadering of bijeenkomst in een historisch gebouw met moderne inrichting en faciliteiten.

Midden in het voormalige dorp Jutphaas staat de tweehonderd jaar oude Dorpskerk en daarnaast het bijna honderd jaar oude verenigingsgebouw het Geinlicht. Beide gebouwen zijn goed onderhouden en in 2016 grondig verbouwd en gemoderniseerd.

De gebouwen bieden onderdak aan de Protestantse Gemeente Nieuwegein-Noord en zijn daarnaast beschikbaar voor verhuur. De Dorpskerk is bijzonder geschikt voor concerten en bijeenkomsten. De ruimte is flexibel in te delen.

Na afloop van uw bijeenkomst kan het Geinlicht gebruikt worden voor koffie, thee of frisdrank. Daarnaast is het Geinlicht ingericht voor vergaderingen en presentaties.

Dorpskerk

De kerkzaal is in 2016 opnieuw met smaak en historisch besef op moderne wijze ingericht. Via vloerverwarming in de tegelvloer is de ruimte overal gelijkmatig verwarmd. Door gebruik van losse stoelen en liturgie-elementen is de ruimte flexibel in te delen.

Daardoor is de ruimte geschikt voor concerten en andere optredens. Er is een goede geluidsinstallatie aanwezig. Aan beide zijden van de zaal zijn er balkons, die bijvoorbeeld bij concerten door musici gebruikt kunnen worden.

De kerkzaal is bereikbaar via een ruime, glazen corridor. De corridor is behalve de in- en uitgang van de kerk ook de verbinding tussen Dorpskerk en het Geinlicht.

Geinlicht

Er zijn vier moderne zalen in het Geinlicht:

  • Ontmoetingsruimte
  • Kerkenraadszaal
  • Huiskamer
  • Jeugdzolder

Ontmoetingsruimte

Dit is de eerste ruimte vanuit de ingang en de corridor tussen de kerk en het Geinlicht. Dit is meteen de grootste zaal. Deze zaal beschikt over een uitschenkbar en is ideaal voor het geven van presentaties en voor recepties. Deze zaal kan uitgebreid worden met de kerkenraadszaal door een scheidingswand te verwijderen.

Kerkenraadszaal

Deze zaal met ramen aan twee kanten is ideaal geschikt voor vergaderingen en presentaties voor groepen tot 20 personen. Overdag is deze zaal vaak in gebruik, maar in de avonduren zijn er volop mogelijkheden.

Jeugdzolder

De zolder heeft een ongedwongen karakter en wordt gebruikt voor de jeugdactiviteiten in onze kerk. De ruimte is ook geschikt voor vergaderingen van kleine groepen tot 12 personen.

Huiskamer

Deze ruimte heeft een huiselijk karakter en kan gebruikt worden voor bijeenkomsten en vergaderingen tot maximaal 8 personen. In deze ruimte is ook een pantry aanwezig.

Contact

Adres
Nedereindseweg 1-3
3438 AA Nieuwegein

Telefoon
(030) 604 4476 (op werkdagen van 10:00 - 16:00)

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing