Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord

Onze gemeente heeft twee predikanten, ds. Inge Hoek en ds. Ruth Six.

 

Ds. Inge Hoek

Al meer dan twee decennia ben ik predikant in Nieuwegein, ds. Inge Hoek. Dat doe ik nog altijd met veel vreugde en overtuiging. Het is fijn om met mensen in allerlei situatie op te trekken: op hoogtijdagen en in tijden van rouw, maar ook om samen te werken op verschillende manieren in de kerk. In kerkdiensten voorgaan doe ik van harte. In al deze taken zoek ik graag met anderen hoe het licht van God op ons leven valt. In de loop van de tijd ontwikkelde ik me in het contextuele pastoraat. Daar leerde ik veel over hoe mensen met anderen mensen verbonden zijn, met name hun familie. Vertrouwen en betrouwbaarheid is daarin een kernbegrip. Ik denk dat de kerk voor veel mensen zo’n plaats van vertrouwen kan zijn. Daar hoop ik aan bij te dragen.

Ik ben getrouwd met Hessel Posthuma, wij hebben twee volwassen kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van lezen en wandelen. En ik maak ook graag miniatuur aquarellen met veel horizon. Zo bestudeer ik ook in mijn vrije tijd de hemel.

Ken je mij niet en wil je graag kennismaken? Dat lijkt me heel fijn.

Ds. Inge Hoek

06-12600630 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inge is predikant in wijk 2: Batau, Galecop, Wijkersloot en  Buitengebied-west.

 

Ds. Ruth SixRuth Six 2024

Mijn naam is Ruth Six en ik ben sinds januari 2024 dominee van de dorpskerk. Ik vind het prachtig om op allerlei verschillende manieren te zoeken en te ontdekken hoe de boodschap van God relevant is voor ons leven vandaag. Of we nu al jaren bij de kerk horen of daar al een tijd geen stap meer hebben binnen gezet. Ik geloof dat God mensen hoop en leven wil geven, hoe onze omstandigheden er ook uit zien. Naast het gemeentewerk houd ik me bezig met de vraag hoe we als kerk relevant zijn in deze tijd en voor deze plek. En ik zoek naar nieuwe, aansprekende manieren om te spreken over, en bezig te zijn met, God en Zijn boodschap.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn, ik ben een echte heliofiel (zon-aanbidder). Ik drink graag een speciaal biertje met mijn vrienden en ik geniet van een goed boek. Verder ben ik samen met Jeftha, hij is docent op de Passie in Utrecht.

Ik kijk ernaar uit u of jou te ontmoeten! Aarzel zeker niet om contact op te nemen.

Ds. Ruth Six

06-81186772 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruth is predikant in wijk 1: Doorslag, Centrum, Batau-wagendriften, Merwestein, Jutphaas, Zuilenstein, Blokhoeve, Rijnhuizen en Buitengebied-oost.

wijkindeling

© 2024 PGNN - Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord