Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord

Om het voor iedereen goed mogelijk te maken om naar de kerk te komen, is er een heel aantal voorzieningen in en rond de diensten. Zo is er in de kerk een geluidsinstallatie en een ringleiding aanwezig.

Vervoer
Voor wie niet zelfstandig naar de kerk kan komen, kan autovervoer geregeld worden. U wordt dan thuis opgehaald en na de kerkdienst weer thuisgebracht. Wilt u gebruik maken van de autodienst dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Internet
Als u niet naar de kerk kunt komen kunt u de dienst bekijken of beluisteren via het Internet. Zie de links hiernaast.

Heeft u moeite om een computer te bedienen dan kunt u een luisterset aanvragen. Deze is aan te vragen via de predikant, de ouderling, de bezoeker of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er kan ook hulp worden verleend om de Youtube-uitzending te vinden. In dat geval kunt u contact opnemen met Kees Schuitman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© 2024 PGNN - Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord