Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord

Tienerdienst

Op de eerste zondag van de maand is er tienerdienst. Voor iedereen vanaf de eerste klas van de middelbare school. Een dienst speciaal voor jou! Met eigen liederen, gesprekken, verwerkingen, bidden en chips.

Voor actuele info, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Kinderdienst

Voor kinderen van de basisschool leeftijd. De kinderdienst start elke zondagmorgen vanuit de kerkdienst. Samen met de leiding ga je naar de jeugdzolder in het Geinlicht en luister je naar het bijbelverhaal. Ook doe je leuke activiteiten. Voor het slotlied kom je weer terug in de kerkzaal. Vragen? Neem even contact op met Hinke Marijke Jellema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oppasdienst

Bij de oppasdienst komen kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Vanaf 4 jaar mogen ze naar de kinderdienst. Tijdens de oppasdienst lezen en zingen we met de kinderen een verhaal en liedje uit de babybijbel. Ook drinken we water of limonade. En de rest van de tijd gaan we lekker veel spelen. Omdat er elke zondag iemand is ingeroosterd, is opgave vooraf niet nodig. Alle kinderen zijn welkom!

© 2024 PGNN - Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord