Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord

Agenda

28 mrt 202315:0017:00  Bijbelgesprek

Gesprek iin 't Geinlicht over Bijbel, kerk en geloof met ds. Véronique Lindenburg. Wie belangstelling heeft kan per keer aansluiten. Aanmelding is niet nodig. Data: 28 februari, 28 maart en 18 april.

29 mrt 202319:00  Help mee aan de preek voor Paasmorgen

Meestal maakt een predikant de tocht van het schrijven van een preek alleen. Dit jaar hoop ik dat u met me mee wilt doen. 4 weken lang ter voorbereiding op de dienst van Paasmorgen. Doet u mee? In het Geinlicht, ds. Inge Hoek. Zie ook hier

29 mrt 202320:00  Geinkring

Dit is een gesprekskring voor +- jongvolwassenen en bestaat al enkele jaren. Nieuwe belangstellenden kunnen zich aanmelden. We spreken en delen over geloof en dagelijks leven. Samenkomst in het Geinlicht op woensdagavond 20.00 uur, ongeveer 5-wekelijks met ds. Véronique Lindenburg.

Plaats: Geinlicht zolder
 Deze keer staat de Bergrede klaar om besproken te worden: Mattheus 5-8:1. Geinteresseerd? Laat het weten.

05 apr 202314:3018:00  Paasmiddag voor ouderen

Op woensdag 5 april hebben we onze paasmiddag. Dit is een paaszangdienst in de kerk en daarna een gezellig samenzijn met een broodmaaltijd in het Geinlicht. Komt u ook?  

18 apr 202315:0017:00  Bijbelgesprek

Gesprek iin 't Geinlicht over Bijbel, kerk en geloof met ds. Véronique Lindenburg. Wie belangstelling heeft kan per keer aansluiten. Aanmelding is niet nodig. Data: 28 februari, 28 maart en 18 april.

18 apr 202320:00  Òud en Nieuwkring

In deze kring zoeken wij met elkaar naar een nieuwe invulling voor oude begrippen en raadplegen daarvoor moderne theologische literatuur, nieuwe kerkelijke ervaringen etc. Wij gaan daarover open met elkaar in gesprek. Spreekt dat je/u aan, wees welkom!
Met: ds. Véronique Lindenburg

In onze gemeente zijn enkele koren actief te weten Singing Source en een projectkoor. Elk koor geeft een unieke bijdrage aan de erediensten.

Singing Source

Singing Source

Singing Source is een Christelijke Zangvereniging en ontleent haar naam aan het kerkelijk centrum De Bron(Zingende Bron).

Enkele keren per jaar zingen wij in de eredienst in de Dorpskerk of het St. Antonius Ziekenhuis. Op verzoek zingen wij ook in andere kerken. Iedereen die graag wil zingen, is van harte welkom. We repeteren iedere donderdagavond van 20:00 - 22:00 uur in de Dorpskerk.
Heb je belangstelling? Kom dan gerust eens luisteren of direct meezingen tijdens een repetitie. Zie ook: www.singingsource.nl.
Nadere informatie is verkrijgbaar bij Martine Onderdijk 06-30989858

Projectkoor

Een paar maal per jaar wordt bij een bijzondere dienst of gelegenheid meegewerkt door een projectkoor. Iedereen die zin heeft om mee te zingen kan meedoen. In "Onderweg", de weekinformatie en op deze website kunt u meer lezen wanneer een projectkoor bij elkaar komt.

 

© 2023 PGNN - Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord