Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord

Zie ook Activiteiten

5x per jaar wordt in Nieuwegein een Taizéviering georganiseerd. In de maanden september, januari en maart is dit op de 3e zaterdag, in november op de 2e zaterdag en in mei afhankelijk van het Hemelvaarts- en Pinksterweekend. Tijdens deze vieringen is er muzikale ondersteuning van een gitarist en klarinettist. Naast deze muzikanten zijn wij dringend op zoek naar een pianist.

Dus ben jij of ken jij iemand die graag piano speelt en op de genoemde zaterdagavonden beschikbaar is, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je liever eerst een keer komen kijken, dan ben je van harte welkom bij de eerstkomende viering op zaterdag 18 maart a.s. De vieringen worden gehouden in de Dorpskerk aan de Nedereindseweg 1-3 in Nieuwegein-Noord. De viering begint om 19.30 uur, maar de werkgroep en muzikanten zijn rond 18.30 aanwezig. De muzikale bijdrage aan de viering is, net als de inzet van de werkgroep, geheel vrijwillig. Er staat dus géén financiële vergoeding tegenover.

Hartelijke groet namens de muzikanten en werkgroepleden: Mike, Antoon, Adriaan, Hedwig, Jessica, Ramon en Lianda

© 2023 PGNN - Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord