Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord

peter slingerlandPeter Slingerland vertelt dat hij binnen onze kerkelijke gemeente actief is op een aantal gebieden. Zo is hij vrijwel vanaf de oprichting betrokken bij de Webredactie. Hij verzorgt samen met Tobias Bos de technische voorzieningen van de website www.pgnn.nl en ondersteunt de webredactieleden bij het publiceren van aangeleverde teksten en afbeeldingen op de website.

 

De Webredactie is door de jaren heen een hele leuke en diverse groep geweest waar ook regelmatig nieuwe redactieleden bij aansluiten.

Op de vraag of er wel eens technisch wat mis gaat met onze website vertelt Peter, dat er tot nu toe twee keer een zogenaamde hackaanval is geweest. De schade bleef de eerste keer beperkt, maar door de tweede hackaanval moest de website een aantal dagen “uit de lucht” worden gehaald, waarna de complete omgeving opnieuw kon worden opgebouwd.

Peter is daarnaast voorzitter van de Taakgroep Publiciteit, waar onder andere onderwerpen ter sprake komen als het kerkblad Onderweg, de Wegwijzer, de Weekinformatie en de website, maar juist ook de meer beleidsgerichte zaken rondom publiciteit en publicaties in onze gemeente.

Ten slotte is hij al jaren een van de chauffeurs van de autorijdienst en werkt hij af en toe mee aan activiteiten van het jeugdwerk, zoals Sirkelslag.

(tekst en foto Harry Visscher)

© 2024 PGNN - Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord